Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


OBCHOD.PODMÍNKY a GDPR
Obchodní podmínky

 

Na eshopu je možné si zboží objednat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Objednávky jsou obvykle vyřizovány nejpozději do 3 dnů od objednání a připsání peněz na účet (v pracovní dny). 

Obrázky (fotky) u nabízeného zboží jsou většinou pouze ilustrační! Reálný vzhled zboží se může lišit.

 

 

JAK NAKUPOVAT

  1. Registrace

Před prvním nákupem doporučujeme provést registraci uživatele. Zjednodušíte si tak případné další objednávky, při kterých již nebudete muset zadávat fakturační / dodací adresu. Pokud si přejete registraci přeskočit, přejděte nyní na krok číslo 2.

  • Registraci uživatele začnete kliknutím na odkaz v pravé horní části webu.
  • Poté je třeba vyplnit minimálně textová pole označená hvězdičkou.
  • Pokud si přejete zboží zasílat na adresu shodnou s fakturační, není třeba vyplňovat část v sekci DODACÍ ADRESA
  • Klikněte na tlačítka REGISTROVAT

 

  1. Výběr produktů
  • Levý sloupec eshopu je věnován našemu zboží, rozděleného do kategorií. Většina kategorií dále skrývá podkategorie, které zobrazíte nastavením ukazatele myši na hlavní kategorii. Pokud se nabídka dalších podkategorií nerozbalí, narazili jste na konec stromu a tedy na přímý odkaz ke zvolené kategorii zboží. Klikněte na něj tedy levým tlačítkem myši. Pokud si nejste jisti, v jaké kategorii se vámi hledaný produkt nachází, využijte funkce
  • HLEDÁNÍ s funkcí našeptávače. Do textového pole bezprostředně nad sloupcem kategorií vepište vámi hledaný výraz (příklad: Bunda černá) a eshop za vás zboží vyhledá. 
  • Tímto se dostáváte do náhledu výrobků zvolené kategorie, respektive do náhledu výrobků odpovídajících hledanému výrazu. Počet zobrazených výrobků je omezen na 12 kusů na 1 stránku. Pokud je výrobků více, zobrazíte je přepnutím strany kliknutím na číslo STRANY nad / pod náhledem zboží. Jednotlivé náhledy zobrazují jen základní informace o zboží (název, velikost, cena, foto miniatura). Pro více informací klikněte na název zboží / miniaturu / tlačítko. 
  • Rozbalí se karta výrobku, poskytující detailnější informace (cena v EUR, miniatura odkazující na větší velikost fotky výrobku, detailní popis, volba množství) a možnost jeho objednání. Zvolte počet kusů, a klikněte na tlačítko PŘIDAT DO KOŠÍKU. Tímto je zboží vloženo do virtuálního košíku a čeká na dokončení objednávky. Nyní můžete pokračovat ve výběru dalších výrobků stejným postupem, nebo přejít do košíku a nákup dokončit. Klikněte na odkaz CENA VAŠEHO KOŠÍKU v pravém horním rohu eshopu. Zobrazí se obsah košíku s výpisem vloženého zboží. Zvolte požadovaný způsob dopravy objednaného zboží a pokračujte kliknutím na tlačítko OBJEDNAT VYBRANÉ ZBOŽÍ. 
  • Pokud jste se na našem eshopu registrovali, uvidíte vyplněný objednávací formulář. V opačném případě jej nyní musíte vyplnit (viz. krok 1)

 

Ceny poštovného a způsob dopravy:

Způsob dopravy:

Česká pošta - Balík do ruky - 90kč

Česká pošta - Balík na poštu - 90kč

DOBÍRKA - 140kč

Pouze ražba ID známek !!! - Doporučený dopis - 40kč

Zásilkovna - 100kč

 

Způsob platby:

Předem na účet - ČR - 0kč

Předem na účet poštou - SLOVENSKO - 130kč

DOBÍRKA - 30kč

Zboží nad 2500kč platba předem a poštovné ZDARMA - 0kč

Předem na účet - ZASILKOVNA ČR - 0kč

Předem na účet - ZASILKOVNA Slovensko - 60kč

 

PROSÍME ŘÁDNĚ ZKONTROLUJTE ZADANÉ ÚDAJE

Pokud je vše v pořádku, kliknutím na tlačítko ODESLAT OBJEDNÁVKU celý nákup dokončíte. Ná Vámi uvedenou emailovou adresa bude automaticky odeslán potvrzovací email s vypsanou objednávkou, který si prosíme uschovejte. 


STORNOVÁNÍ OBJEDNÁVKY

Chcete-li stornovat nebo změnit Vaši objednávku, NAPIŠTĚ nejpozději do hodiny od objednání, jelikož balíme a expedujeme objednávky v co nejkratší době od jejich přijetí:

namornicketricko@gmail.com

Děkujeme za Váš nákup.

NAMORNICKETRICKO.CZ

 

 

OBCHODNÍ PODMÍNKY

  1. Prodejce

Prodávající se v případě uzavření kupní smlouvy zavazuje dodat kupujícímu předmět koupě a převést na něho vlastnické právo k předmětu koupě. 

Doprava zboží

Prodávající zajistí dopravu zboží do místa dodání. Prodávající je oprávněn dopravit zboží prostřednictvím třetí osoby (předávající osoby). Dopravu zboží zajišťuje prodávající pomocí České pošty nebo ZASILKOVNA.cz . Veškeré objednávky jsou odesílány následující pracovní den po připsání peněz na účet prodávajícího. 

U zásilek nad celkovou cenu převyšující 2500 Kč (včetně) zákazník neplatí dopravné a balné.

  • Dopravné zdarma ztrácí zákazník, jenž odstoupí od smlouvy a při vrácení zboží nedosáhne částkynad 2500 Kč (včetně). V tomto případě bude zákazníkovi zaúčtována cena za skutečné poštovné. Na reklamaci zboží se tento odstavec nevztahuje.

 

Odstoupení od smlouvy

Prodávající je oprávněn písemně odstoupit od kupní smlouvy , jestliže předávající osoba vrátí zpět prodávajícímu předmět koupě nepřevzatý kupujícím v úložní době (viz čl. V / 4. těchto OP). V případě ukončení smluvního vztahu v souladu s předcházející větou je kupující povinen uhradit prodávajícímu veškeré vynaložené náklady a škody vzniklé v důsledku nemožnosti splnit předmět kupní smlouvy. HT-obchod si vyhrazuje právo odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.

Reklamace

Záruční lhůta nabývá platnosti při převzetí zásilky objednané zákazníkem od přepravní společnosti či při osobním převzetí. Prodávající odpovídá kupujícímu za vady předmětu koupě, které se vyskytnou v záruční době. Záruční doba činí 24 měsíců, pokud u jednotlivého konkrétního zboží nebude určena záručním listem doba delší. U ZIPPO zapalovačů je DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA !!! V případě záruky poskytnuté záručním listem odpovídá prodávající kupujícímu za vady předmětu koupě pouze v rozsahu vymezeném v záručním listě. 

Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním. 

Zboží při převzetí ihned pečlivě zkontrolujte. Provozovatel se zavazuje, že zboží odeslané nemá žádné vady !!! Pokud kupující zjistí na převzatém zboží jakoukoliv nesrovnalost, je povinen tuto skutečnost neprodleně oznámit prodávajícímu!!! Může si zažádat o výměnu nebo opravu zboží. Není-li výměna nebo oprava možná, může kupující odstoupit od smlouvy nebo žádat slevu z kupní ceny. 

Pokud spotřebitel zašle zboží k výměně z důvodu výběru špatné velikosti dle velikostní tabulky, hradí poštovné v plné výši

Reklamované zboží nebo vrácené zboží zasílejte na adresu:

HT-obchod, Jan Tvrdoň

Poste restante, DEPO Přerov 70
Hlavní 9999
Přerov VI - Újezdec
750 07

a nebo

HT-obchod, Jan Tvrdoň (nejedná se o adresu odběrného místa)

Bří Hovůrkových 5
Přerov
750 02


Zboží, které chce kupující reklamovat je nutno zaslat formou normálního balíku. Balíky zaslány na dobírku nebudou převzaty!

Lhůta na vyřízení reklamace činí 30 dnů od doby, kdy prodávající reklamované zboží převzal.

Záruku o délce 24 měsíců nelze uplatnit v případech:

  • Vypršela-li u reklamovaného zboží záruční doba přede dnem uplatnění reklamace
  • Vznikla-li vada nevhodným, nešetrným zacházením nebo zanedbáním péče o zboží
  • Vznikla-li vada nedodržením pokynů výrobce
  • Vznikla-li vada nevhodným, provedením neoprávněného zásahu do zboží či jiných úprav bez svolení výrobce
  • Jsou-li reklamovány vady, jež jsou uvedeny v popisku zboží
  • Je-li reklamované zboží prodáváno jako použité (vždy je toto uvedeno u produktu)

 

Účtování skladného

Pokud si kupující nevyzvedne vyřízenou reklamaci do 30 dnů od obdržení oznámení o ukončení opravy, bude mu účtováno skladné ve výši 25,- Kč za každý započatý den od ukončení reklamace po její převzetí kupujícím. O ukončení opravy bude kupující vždy informován oznámením zaslaným některým z komunikačních prostředků. Pokud si kupující však zboží nevyzvedne do doby, kdy výše skladného převýší cenu reklamovaného zboží, bude toto zboží použito na úhradu skladného. 

 

  1. Kupující

Za kupujícího lze považovat pouze osobu (fyzickou nebo právnickou, včetně velkoobchodních partnerů), která je jako kupující označena v řádně vyplněném formuláři systému NAMORNICKETRICKO.CZ. Kupující výslovně prohlašuje, že do příslušných registračních, objednávkových aj. formulářů vyplnil údaje identifikující jeho osobu (jméno a příjmení, bydliště, telefonní čísla, e-mail, místo doručení zboží atd.) správně a pravdivě. Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas ke zpracování těchto osobních údajů pro účely uvedené v čl. III. těchto Obchodních podmínek (dále jen OP). Kupující je povinen vyhovět požadavkům prodávajícího v rámci ověřování správnosti a pravdivosti údajů obsažených ve Formuláři objednávky. 

Kupující se v případě uzavření kupní smlouvy zavazuje dodané zboží převzít a zaplatit prodávajícímu nebo přepravci sjednanou kupní cenu. 

Smluvní strany se dohodly na kupní ceně předmětu koupě, která je jako cena objednaného zboží uvedena v katalogu zboží prodávajícího. Tato kupní cena již obsahuje DPH. Kupní cena může být kupujícím uhrazena pouze způsoby, které jsou nabízeny na eshopu NAMORNICKETRICKO.CZ. Uhrazení kupní ceny je podmínkou předání předmětu koupě kupujícímu a přechodu vlastnického práva k předmětu koupě na kupujícího. 

Odstoupení od smlouvy

Kupující (pokud se jedná o kupujícího, který uzavřel tzv. spotřebitelskou smlouvu (§ 1810 a násl. Občanského zákoníku)) je oprávněn od kupní smlouvy odstoupit, a to vrácením předmětu koupě (nepoužívané) včetně faktury, dodacího listu a záručního listu nejpozději do 14 dnů od převzetí zboží. Odstoupení od smlouvy je nutno poslat písemně se zbožím na adresu HT-obchod,Poste restante, DEPO Přerov 70,Hlavní 9999,Přerov VI - Újezdec,750 07
. Formulář naleznete ke stažení na konci obchodních podmínek.  Uvedené se nevztahuje na zakázkovou výrobu (ražba ID známek, rytí zapalovačů,...), kde od smlouvy po převzetí zboží odstoupit nelze.

Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy, vrátí mu prodejce bez zbytečného odkladu, nejpozději do čtrnácti dnů od odstoupení od smlouvy, všechny peněžní prostředky včetně nákladů na dodání, které od něho na základě smlouvy přijal, a to stejným způsobem.

 Navrácení peněz za zboží je možno:
1. převedením na Váš bankovní účet (nutno uvést při žádosti na odstoupení od kupní smlouvy)
2. prostřednictvím peněžní poukázky typu C

Vrácení peněz na Slovensko za zboží je možné pouze na účet, přičemž jako doplňující údaj je bezpodmínečně nutné uvést úplný název, adresu banky, číslo účtu a IBAN. 

Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy, zašle nebo předá podnikateli bez zbytečného odkladu, nejpozději do čtrnácti dnů od smlouvy, zboží, které od prodejce obdržel.

Odstoupí-li spotřebitel od kupní smlouvy, prodejce není povinen vrátit přijaté peněžní prostředky spotřebiteli dříve, než mu spotřebitel zboží předá nebo prokáže, že zboží prodejci odeslal.

 

Kupující není oprávněn podle předcházející věty odstoupit od kupní smlouvy, jejímž předmětem je mimo jiné koupě zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání. Obecná úprava odstoupení od kupní smlouvy je obsažena v ustanoveních § 1829 a násl. Občanského zákoníku.

Kupující, který je spotřebitelem, má podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně
spotřebitele, v platném znění, právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu z
kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb. Subjektem, který je
oprávněn mimosoudní řešení sporu provádět, je Česká obchodní inspekce. Bližší
informace jsou dostupné na webových stránkách www.coi.cz.

Výměna zboží

Zboží k výměně (nepoužívané, v originálním balení a s kopií faktury) nám zasílejte jako obyčejnou zásilku (zásilky na dobírku nebudou přijaty). 

U výměn zboží účtujeme stejný expediční poplatek jako u objednávek! 

Zásilky jsou uloženy na dodací poště 7 pracovních dnů

Objednáním zboží zákazník souhlasí s výše uvedenými tvrzeními. 

 

  1. Ochrana osobních údajů


Osobní údaje potřebné pro komunikaci s kupujícím budou použity VÝHRADNĚ pro účely objednávkového systému zboží, pro účely vnitřních rozborů a analýz sloužících k vyhodnocení systému. Vyhrazujeme si právo uživatele s použitím těchto údajů informovat o svých akcích, slevách apod. internetových projektech a obchodů provozovatele HT-obchod a jeho obchodních partnerů (avizuj.cz, univerzall.cz, zigishop.cz).

Provozovatel (HT-obchod, Jan Tvrdoň, Ruská 1870/3, Bruntál, 792 01, IČ: 72987341, Evidenční číslo ŽL: 380802-14015-00, Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 28.12.2012) zásilkového internetového obchodu NAMORNICKETRICKO.CZ se zavazuje, že osobní údaje neposkytne v jakékoliv podobě třetí straně, s výjimkou případů, kdy tak stanoví zákon ve vztahu k orgánům českého státu a státní správy.

Registrací údajů v systému NAMORNICKETRICKO.CZ kupující vyslovuje souhlas s výše uvedeným účelem použití osobních údajů a potvrzuje skutečnost, že tato data byla poskytnuta dobrovolně.

 

 

platné od 21. 5. 2017

Formulář pro odstoupení od kupní smlouvy

Reklamační formulář

 

 

 

Ochrana osobních údajů e-shopu NAMORNICKETRICKO.CZ

 

  1. Společnost HT-obchod, Jan Tvrdoň, Ruská 1870/3, Bruntál, 792 01, IČ: 72987341, Evidenční číslo ŽL: 380802-14015-00, Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 28.12.2012 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • IP adresa.

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let  od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno HT-obchod, Jan Tvrdoň tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese htobchod@gmail.com

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky Jan Tvrdoň, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • Základní funkčnosti webových stránek.

 

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

 

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Google Analytics, PIWIK,

 

 

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.