Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 10-16h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.05.2020
JEZEVEC oblíbená přepravní taška
Oblíbená přepravní taška Jezevec vz. 95 opět skladem. Ucha z popruhů, pro přenášení v ruce, zapínání na středový, kovový zip s dvěma jezdci a na boč... číst celé
27.02.2020
Opět skladem - oblíbený spacák (spací pytel) Snugpak Navigator
Vážení zákazníci, informujeme o novinkách,které jsme naskladnili. Hledáte ideální spací pytel pro Váš camping (kempování),tak jste u nás správně. Zro... číst celé
Zobrazit všechny novinky
NAŠI DOPRAVCI:

zasilkovna

 DPD

 česká pošta

 

DOPORUČUJEME:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hrad Trosky symbol Českého ráje
06.05.2020 Kam na výlet
Hrad Trosky symbol Českého ráje
Trosky jsou symbolem Českého ráje a jedním z nejnavštěvovanějších hradů v Česku. číst celé
100 let naší vlajky
30.03.2020 Události
100 let naší vlajky
Příběh naší vlajky - Dnes je tomu přesně 100let kdy 30. března roku 1920 byla schválena podoba vlajky ... číst celé
ZIPPO zapalovač a jeho údržba
ZIPPO zapalovač a jeho údržba
Plnění zapalovače palivem Výměna škrtacího kamínku Výměna knotu číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně namornicketricko.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)
Užitečné odkazy
  • Blog
  • O nás
  • Doprava a platba
  • Kontakty
  • Obchodní podmínky a reklamace
  • Podmínky zpracování osobních údajů
  • Často kladené otázky
  • Zákaznický servis
  • Nabídka volných pozic

TOPlist

 

Naše přednosti
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Doprava od 3 500 Kč zdarma
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zakázková výroba nášivek a známek
  • Věrnostní program pro stálé zákazníky
  • Více než 18 000 produktů
  • 90 % produktů skladem k odeslání
  • 14 dní garance vrácení peněz

Kontakty:
Logo
Zákaznická podpora - armyshop
Po-Pá: 10-16h
Všechna práva vyhrazena © 2010-2020 Námořnickétričko.cz 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.