Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 10-16h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.05.2020
JEZEVEC oblíbená přepravní taška
Oblíbená přepravní taška Jezevec vz. 95 opět skladem. Ucha z popruhů, pro přenášení v ruce, zapínání na středový, kovový zip s dvěma jezdci a na boč... číst celé
27.02.2020
Opět skladem - oblíbený spacák (spací pytel) Snugpak Navigator
Vážení zákazníci, informujeme o novinkách,které jsme naskladnili. Hledáte ideální spací pytel pro Váš camping (kempování),tak jste u nás správně. Zro... číst celé
Zobrazit všechny novinky
NAŠI DOPRAVCI:

zasilkovna

 DPD

 česká pošta

 

DOPORUČUJEME:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hrad Trosky symbol Českého ráje
06.05.2020 Kam na výlet
Hrad Trosky symbol Českého ráje
Trosky jsou symbolem Českého ráje a jedním z nejnavštěvovanějších hradů v Česku. číst celé
100 let naší vlajky
30.03.2020 Události
100 let naší vlajky
Příběh naší vlajky - Dnes je tomu přesně 100let kdy 30. března roku 1920 byla schválena podoba vlajky ... číst celé
ZIPPO zapalovač a jeho údržba
ZIPPO zapalovač a jeho údržba
Plnění zapalovače palivem Výměna škrtacího kamínku Výměna knotu číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně namornicketricko.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)
Užitečné odkazy
  • Blog
  • O nás
  • Doprava a platba
  • Kontakty
  • Obchodní podmínky a reklamace
  • Podmínky zpracování osobních údajů
  • Často kladené otázky
  • Zákaznický servis
  • Nabídka volných pozic

TOPlist

 

Naše přednosti
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Doprava od 3 500 Kč zdarma
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zakázková výroba nášivek a známek
  • Věrnostní program pro stálé zákazníky
  • Více než 18 000 produktů
  • 90 % produktů skladem k odeslání
  • 14 dní garance vrácení peněz

Kontakty:
Logo
Zákaznická podpora - armyshop
Po-Pá: 10-16h
Všechna práva vyhrazena © 2010-2020 Námořnickétričko.cz 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.