Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 10 - 14h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.03.2020
FUNGOVÁNÍ E-SHOPU V SOUVISLOSTI S OPATŘENÍMI PROTI COVID 19
V tomto článku se dozvíte aktuální informace o provozu e-shopu NAMORNICKETRICKO.cz   Vzhledem k současným bezpečnostním opatřením, je na doporučení ... číst celé
27.02.2020
Opět skladem - oblíbený spacák (spací pytel) Snugpak Navigator
Vážení zákazníci, informujeme o novinkách,které jsme naskladnili. Hledáte ideální spací pytel pro Váš camping (kempování),tak jste u nás správně. Zro... číst celé
Zobrazit všechny novinky
NAŠI DOPRAVCI

zasilkovna

 DPD

 česká pošta

  

 

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

100 let naší vlajky
30.03.2020 Události
100 let naší vlajky
Příběh naší vlajky - Dnes je tomu přesně 100let kdy 30. března roku 1920 byla schválena podoba vlajky ... číst celé
ZIPPO zapalovač a jeho údržba
ZIPPO zapalovač a jeho údržba
Plnění zapalovače palivem Výměna škrtacího kamínku Výměna knotu číst celé
Nové prostory
Nové prostory
Co se u nás stalo něco nového ??? Více informací v článku ... číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně namornicketricko.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)
Užitečné odkazy

 

 

 

  • Obchodní podmínky a reklamace
  • Podmínky zpracování osobních údajů
  • Často kladené otázky
  • Zákaznický servis
  • Nabídka volných pozic

TOPlist

 

Naše přednosti
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Doprava od 3 500 Kč zdarma
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zakázková výroba nášivek a známek
  • Věrnostní program pro stálé zákazníky
  • Více než 18 000 produktů
  • 90 % produktů skladem k odeslání
Kontakty:
Logo
Zákaznická podpora - armyshop
Po - Pá 10 - 14h
Všechna práva vyhrazena © 2010-2020 Námořnickétričko.cz 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.